Πληροφορίες

Καλώς ήλθατε στο Real Nature.

Τα κοσμήματα είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με πολύ υπομονή, αγάπη και σεβασμό στην πρώτη ύλη. Καθένα είναι μοναδικό, όπως μοναδικό είναι το κάθε λουλουδάκι ή φυλλαράκι, με το δικό του ξεχωριστό σχήμα και το φυσικό του χρώμα, με όποια απόχρωση πάρει κατά την αποξήρανση. Αυτή η μοναδικότητα αποτελεί σημείο έμπνευσης και για τον τρόπο δεσίματός τους που συνήθως δεν επαναλαμβάνεται.

Το υλικό που χρησιμοποιώ για να μετατρέψω αυτή την τόσο εύθραυστη ομορφιά σε αντικείμενα, είναι το υγρό γυαλί. Δεν είναι ιδιαίτερα εύθραυστα αλλά σαν οργανικό υλικό χρειάζονται  περισσότερη φροντίδα απ’ ότι τα υπόλοιπα κοσμήματά σας και προστασία από τον ήλιο και τη ζέστη.

Ίσως υπάρχουν μικρές χρωματικές αποκλίσεις στην φωτογραφία από το πρωτότυπο.

Διαδικασία παραγγελιών

Μπορείτε να διαλέξετε κάποιο κόσμημα από αυτά που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μου κατάστημα ή να κάνετε παραγγελία εξειδικευμένη και προσαρμοσμένη στη δική σας προτίμηση. Είμαι πρόθυμη να ανταλλάξουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικής επικοινωνίας ιδέες και  μαζί να σχεδιάσουμε κάποιο κόσμημα για συγκεκριμένο ρούχο ή περίσταση, επιλέγοντας το λουλούδι, το χρώμα και τον τρόπο δεσίματος που επιθυμείτε.

Η κατασκευή του κοσμήματος είναι μια χρονοβόρα διαδικασία 20 – 25 ημερών με την προϋπόθεση βέβαια ότι υπάρχει ήδη αποξηραμένο το λουλουδάκι ή φυλλαράκι που θέλετε. Αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν στην περίπτωση που το θέλετε για δώρο.

Χρόνος εκτέλεσης παραγγελίας

Ετοιμοπαράδοτα: 3 – 5 ημέρες

Ιδιαίτερες παραγγελίες: 20 – 25 ημέρες

Και στις δύο περιπτώσεις ενημερώνεστε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποστολή.